Ο  σύγχρονος τρόπος ζωής έχει διαφοροποιήσει σημαντικά τις διατροφικές μας συνήθεις και τα επίπεδα σωματικής δραστηριότητας, με τα παιδιά μας να παραδειγματίζονται και  να επηρεάζονται άμεσα από πρότυπα “κακής διατροφής” και καθιστικής ζωής. Δυστυχώς οι μελέτες το επιβεβαιώνουν “τα παιδιά στην Ελλάδα ηλικίας από 5-12 ετών χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό παχυσαρκίας, καθώς και χαμηλά επίπεδα σωματικής δραστηριότητας

Ο συνδυασμός  ισορροπημένης διατροφής και σωματικής δραστηριότητας όμως είναι το κλειδί της καλής υγείας και ευεξίας. Την φετινή χρονιά υλοποιήσαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Μέτρο, Ποικιλία, Κίνηση και Ευεξία” σε συνεργασία με το Βιωματικό Σχολείο και προσπαθήσαμε μαζί με τα παιδιά να αναδείξουμε την αξία της διατροφής και της σωματικής δραστηριότητας.

1

Στο κλείσιμο του προγράμματος σας καλούμε την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 στις 6:00 μ.μ. στο σχολείο μας να γνωρίσετε την Φρουτοβιταμινοχώρα και την συγγραφέα της, μέσα από παιχνίδια και κουκλοθέατρο και να συζητήσετε για ότι σας απασχολεί με την Διατροφολόγο Κα Ιωάννα Κατσαρόλη.

Δείτε: Πρόσκληση- Αφίσα- ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

Δράση Φιλαναγνωσίας- Διατροφής