IMG_1688Ο πιο ωραίος μήνας του χρόνου: ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ! Εμείς το Δεκέμβριο περάσαμε καταπληκτικά! Από που να ξεκινήσουμε; Από τις αποστολές που μας ανέθετε κάθε πρωί ο Άγιος Βασίλης και τις βρίσκαμε μέσα στο κουτί του θησαυρού; Από τις χριστουγεννιάτικες ιστορίες που διαβάσαμε και τα παιχνίδια φιλαναγνωσίας, τα τραγούδια που μάθαμε, τις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και τις καθημερινές εκπλήξεις; Δείτε εδώ ενδεικτικά φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Όχι, όχι! Θα ξεκινήσουμε από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Αυτό δε μας δείχνει ότι έρχονται τα Χριστούγεννα; Δε στολίσαμε μόνο ένα δέντρο, αλλά και ένα δεύτερο με ευχές, το ευχόδεντρο! Στη συνέχεια, και με πολύ κέφι, αποφασίσαμε να στολίσουμε όλο το σχολείο μας. Αφού εντοπίσαμε όλααααα τα σημεία, ξεκινήσαμε και ορίστε!

Τα Χριστούγεννα σημαίνουν και έμπνευση για κατασκευές. Δημιουργήσαμε τις δικές μας κατασκευές, καθώς επίσης και ημερολόγια. Ο Άγιος Βασίλης μας εξέπληξε, άνοιξε εκτάκτως παράρτημα του εργαστηρίου του στο σχολείο μας και χρειαζόμασταν λίγη βοήθεια από τους μεγαλύτερους και οι γονείς μας ανταποκρίθηκαν με μεγάλη επιτυχία! Και του χρόνου!

 

Πώς πέρασα τα Χριστούγεννα…στο σχολείο!